top of page

Verzenden & Retouren

VERZENDEN

Levertijd

De actuele levering is 2 werkdagen. Wij doen ons uiterste best je bestelling op werkdagen nog dezelfde dag te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten onderweg naar ons en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren.

Verzendkosten

Voor transport binnen Nederland en België  met uitzondering van Caribisch Nederland, brengt MX Scarfs geen verzendkosten in rekening.

Wij huren een postbedrijf in voor het bezorgen, dit is niet ons bedrijf of ons personeel. Zij doen enorm hun best, maar er kan soms helaas wat misgaan. Mocht dit bij de consument gebeuren, dan gaan wij er vanuit dat de consument hiervoor contact opneemt met de webshop, zodat wij een onderzoek op kunnen starten bij het postbedrijf waar het pakket zich bevindt.

Voor consumenten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land en de hoogte van het bedrag van de bestelling. MX Scarfs behoudt zich het recht voor om dit bedrag te conformeren aan de meest actuele tariefstelling voor deze diensten door Post NL.

 
RETOUREN

Indien de consument niet tevreden is over de bestelling via onze webshop of per e-mail, kan de consument binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen aangeven dat hij/zij het artikel/de artikelen wenst te retourneren. De consument kan hiervoor gebruik maken van de pakbon die in het pakket zit of het “Modelformulier voor herroeping”, beschikbaar op deze website. De consument kan ook het herroepingsrecht inroepen door middel van een ondubbelzinnige verklaring. De consument verzendt het (de) te retourneren artikel(en) met de pakbon direct, maar in ieder geval binnen veertien dagen na indiening van het voornoemde formulier of de ondubbelzinnige verklaring, aan MX Scarfs. Mocht de consument de gehele order retourneren dan worden ook de eventuele verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort.

Let op: Er gelden andere voorwaarden voor de sale producten.

 

Hoe retourneer ik mijn pakket?

Volg eerst de instructies op de aangeleverde pakbon

1. Zorg ervoor dat de bestaande sticker niet meer op het pakket zit.
2. Zorg dat wij kunnen zien wie de afzender is van het pakket. Voeg jouw pakbon toe.
3. Plak een A4 met ons retour adres op het pakket. (retour adres: Walserij 13F 2211SJ Noordwijkerhout)
4. Breng je retourpakket naar bijvoorbeeld een POST NL punt en reken het retourpakket af. Een bezorgdienst inhuren kost in Nederland ongeveer €5,50 per pakket.
5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:
MX Scarfs
Walserij 13F 
2211SJ Noordwijkerhout

bottom of page